Garantia ca Scalewatcher are efectul promis:

Testat de catre Universitatea Portsmouth in conditii reale de lucru! Rezultatul? Scalewatcher are un excelent randament impotriva apei dure.

Scalewatcher functioneaza si vrem sa ne asiguram ca va functiona si pentru tine. Scopul acestui tip de garantie este unul singur, multumirea ta.

Noi garantam ca Scalewatcher va functiona si pentru tine. Daca nu esti multumit cu performantele sistemului (functionare continua), te rugam sa ne contactezi intr-o perioada de 30 zile dupa perioada de testare si utilizare. Daca nu putem rezolva problema ce te nemultumeste, banii pe echipament vor fi inapoiati in intregime dupa ce ne vei inapoia echipamentul.

Perioada minima de testare o gasiti mai jos in functie de echipament:

SCALEWATCHER SW NANO – 3 luni perioada de testare si functionare. In cazul in care ceva va nemultumeste, va rugam sa ne contactati in urmatoarele 30 de zile dupa testare.

SCALEWATCHER 3 STAR – 6 luni perioada de testare si functionare. In cazul in care ceva va nemultumeste, va rugam sa ne contactati in urmatoarele 30 de zile dupa testare.

SCALEWATCHER 4 STAR – 6 luni perioada de testare si functionare. In cazul in care ceva va nemultumeste, va rugam sa ne contactati in urmatoarele 30 de zile dupa testare.

SCALEWATCHER 5 STAR – 6 luni perioada de testare si functionare. In cazul in care ceva va nemultumeste, va rugam sa ne contactati in urmatoarele 30 de zile dupa testare.

De ce este nevoie de o perioada minima de testare?

In primele saptamani si cateodata chiar luni, nivelul de calcar din apa poate creste dupa ce s-a aplicat tratarea acesteia cu Scalewatcher. Acest lucru se intampla pentru ca Scalewatcher, curata treptat pe interior conductele, boilerul, centrala termica etc, stratul de calcar depus. Particulele de calcar depuse pe interiorul instalatiei dvs, sunt rupte sau dizolvate in apa tratata. Din aceasta cauza, duritatea apei poate creste pentru perioada de inceput, iar efectul pare sa nu existe. De fapt, aceasta este cea mai buna dovada ca Scalewatcher lucreaza corect.

Ce trebuie sa observati la utilizarea Scalewatcher?

Va sugeram sa cititi cu atentie: Ghid de performanta Scalewatcher!