1. CUM CUMPAR?

Cumpararea echipamentelor anticalcar Scalewatcher  se poate face apasand butonul  “Adauga in cos”.

Comenzile online pot fi trimise la orice ora, 24h din 24h. Confirmarea comenzii se va face de catre noi prin telefon. Te sunam si iti confirmam livrarea.

Este important ca in formularul de comanda ce se afiseaza dupa pasii “Adauga in cos” -> “Trimite comanda” sa ne furnizezi un numar de telefon corect. Nu livram comanda pana cand nu avem o confirmare telefonica!

2. DISPONIBILITATE SI LIVRARE

In 98% din cazuri, sistemele casnice Scalewatcher, se afla pe stoc. In acest caz livrarea se face in aproximativ 48h. Destul de rar se intampla sa ramanem fara stoc. In acest caz va informam telefonic timpul in care putem livra echipamentul comandat. Daca timpul de livrare nu te multumeste, poti renunta fara nici o problema la comanda.

Pentru sistemele Scalewatcher comerciale si industriale, te rugam sa ne contactezi prin formularul din pagina de contact sau prin email: contact@calcarmaster.ro. Perioada de livrare se va comunica ulterior.

Livrarea se face prin curierat rapid absolut GRATUIT pentru toate sistemele anticalcar Scalewatcher, in orice colt al tarii.

3. CUM PLATESC?

Exista *doua posibilitati de plata, la livrare (ramburs) sau prin banca (OP) inaintea livrarii.

*Pentru prima posibilitate, primesti coletul si platesti curierului valoarea de ramburs (valoarea echipamentului).

*Pentru a doua posibilitate, dupa primirea comenzii, iti trimitem datele de plata: cont, banca, firma. Dupa ce platesti prin banca (OP) ne trimiti dovada platii pe e-mail:  contact@calcarmaster.ro

Noi confirmam plata si primirea banilor dupa care iti livram echipamentul comandat.