1. CUM CUMPAR?

Cumpararea echipamentelor anticalcar Scalewatcher  se face prin intermediul magazinului nostru online https://azura.ro/

Pentru informații de prețuri și stocuri actualizate puteți accesa pagina https://azura.ro/branduri/scalewatcher/

Comenzile online pot fi trimise la orice ora, 24h din 24h. Confirmarea comenzii se va face de catre noi prin telefon. Te sunam si iti confirmam livrarea.

Este important ca in formularul de comanda ce se afiseaza dupa pasii “Adauga in cos” -> “Trimite comanda” sa ne furnizezi un numar de telefon corect. Nu livram comanda pana cand nu avem o confirmare telefonica!

2. DISPONIBILITATE SI LIVRARE

In 98% din cazuri, sistemele casnice Scalewatcher, se afla pe stoc. In acest caz livrarea se face in aproximativ 48h. Destul de rar se intampla sa ramanem fara stoc. In acest caz va informam telefonic timpul in care putem livra echipamentul comandat. Daca timpul de livrare nu te multumeste, poti renunta fara nici o problema la comanda.

Pentru sistemele Scalewatcher comerciale si industriale, te rugam sa ne contactezi prin formularul din pagina de contact sau prin email: contact@calcarmaster.ro. Perioada de livrare se va comunica ulterior.

Livrarea se face prin curierat rapid absolut GRATUIT pentru toate sistemele anticalcar Scalewatcher, in orice colt al tarii.

3. CUM PLATESC?

Pe magazinul nostru online https://azura.ro/ aveți la dispoziție mai multe metode de plată (cu card online, ramburs la livrarea produselor, prin transfer bancar sau in rate cu anumite carduri de cumparaturi)